Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، اولین وبینار حضوری و مجازی امنیت سایبری حوزه صنعتی زیر ساخت های حیاتی کشور با حضور جمعی از مسؤولان مرکز امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات ریاست جمهوری، اساتید و دانشجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هدف از برگزاری وبینار امنیت سایبری، مهارت آموزی دانشجو یان است

محمد نریمانی راد رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) در این وبینار با بیان اینکه یکی از دغدغه های اصلی بشر از گذشته تا کنون امنیت بوده است، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به گسترش اینترنت و فضای شبکه های سایبری در کشور، امنیت در فضای سایبری بیشتر از قبل احساس می شود. 

وی افزود: فضای سایبری یک فضای بی حد و مرز است و همین امر فضای سایبری را دست نیافتنی و پیچیده خطاب می کند. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی فضاهای سایبری بسیار زیاد شده اند و همین کار امنیت در فضای سایبری را بسیار مهم و کمی دشوار می کند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) با اشاره به پتانسیل ها و امکانات این واحد دانشگاهی عنوان کرد: خوشبختانه از زمان بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شاهد حضور چشمگیر دانشجویان با استعداد در انجمن های علمی و استادان دغدغه مند که هدفشان افزایش سطح علمی دانشجو می باشد هستیم.

نریمانی راد خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این همایش ها و کارگاه مهارت آموزی دانشجوست تا بتواند پس از فارغ التحصیلی و ورود به بازار کار گامی در جهت شناسایی معضلات کشور بردارد.

هدف باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد افزایش سطح مهارت دانشجو است

محمد علی‌اکبری مشاور ریاست عالیه دانشگاه و مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان کرد: هدف از برگزاری این کارگاه ها این است که دانشجو علاوه بر تحصیل و دریافت مدرک دانشگاهی مهارت ورزی خود را در رشته تحصیلی خود افزایش دهد و آینده درخشانی در انتظار وی باشد.

وی با اشاره به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در هدفمند کردن پایان نامه ها عنوان کرد: برای هدفمندی و کاربردی کردن پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری، نظام پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای (پایش) را در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی کردیم تا بتوانیم ۱۰۰ هزار پایان‌نامه که سالانه در این دانشگاه ارائه می‌شود را به ۱۰۰ هزار تحقیق براساس چالش‌های کشور تبدیل کنیم. 

مدیر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: هدف دانشگاه آزاد اسلامی کمک به نهادها و ادارات در راستای شناسایی معضلات کشور است واینکه پژوهشگر پژوهش خود را با نظارت مستقیم سازمان مورد نظر به سرانجام برساند.

علی‌اکبری یادآور شد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری دوره های توانمند سازی و حمایت از دانشجو سعی دارد توان افزایی دانشجو با محیط بیرونی را افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: با هدفمند ساختن برنامه های علمی واحد های دانشگاهی و افزایش ارتباط با دانشجویان زمینه افزایش مهارت و ورود آنان به بازار کار را فراهم آوریم.

هدف افتا برقراری امنیت در زیر ساخت های حیاتی کشور است

بیوک جباری مدیر گروه سایبری مرکز افتا ریاست جمهوری در اولین وبینار حضوری و مجازی امنیت سایبری حوزه صنعتی زیر ساخت های حیاتی کشور گفت:  ماموریت افتا یا امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات به صورت راهبردی، نظارتی، عملیاتی، حمایتی و فرهنگ سازی است.

وی عنوان کرد: ابلاغ طرح امن سازی زیر ساخت های حیاتی، تدوین نظام ارزیابی امنیتی محصولات فتا و خدمات افتا، نظارت در اجرای طرح امن سازی، نظارت بر عمکلرد آزمایشگاه های ارزیاب، راه اندازی تیم امداد رایانه، ارائه خدمات تحلیل بد افزار و برگزاری همایش ها و کارگاه ها از جمله وظایف افتا می باشد.

مدیر گروه سایبری مرکز افتا ریاست جمهوری تصریح کرد: هدف ما در افتا مدیریت مخاطرات ست. یعنی مدیریت حوادث، پایش و کنترل سایبری، مدیریت تداوم کسب و کار، تهدیدات بد افزاری و زیر ساخت های محرمانگی و استناد پذیری ست.

جباری زیر ساخت های حیاتی کشور را در حوزه های خدمات شیمیایی، تجاری، انرژی، حمل و نقل، بهداشت، کشاورزی، آب و فاضلاب، برق و قدرت و ارتباطات بیان کرد و خاطرنشان کرد: هدف از برقراری امنیت در زیرساخت های حیاتی کشور محرمانگی، یکپارچگی، دسترس پذیری و ایمنی می باشد.

درگاهی رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، مهندس بیوک جباری مدیر گروه صنعتی مرکز افتای ریاست جمهوری، مهندس سلیمانی معاونت اداری و مالی مرکز افتای ریاست جمهوری، رامین کریمی مدیر گروه امنیت سایبری حوزه وزارت نفت، طالبی معاون انرژی مرکز افتای ریاست جمهوری، محمد علی‌اکبری مشاور ریاست عالیه دانشگاه و مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی جوکار مدیرکل امور توانمندسازی امور دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، لاله فرهنگ متین سرپرست معاونت برنامه ریزی و تحول دانشگاه آزاد اسلامی، محمد نریمانی راد رئیس واحد، محسن رنجبر معاون پژوهش و فناوری، برخی از معاونان مرکز مدیریت راهبردی افتا ازجمله حاضران در این وبینار بودند.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس واحد یادگار امام خمینی ره باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افتای ریاست جمهوری امنیت سایبری حوزه فضای سایبری یادگار امام مرکز افتا مدیر گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد وحیدی درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد. در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است. برای اولین بار در کشور، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، به صورت گسترده برگزار می شود.

وی درباره کوتاه شدن زمان شمارش آرا در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که‌در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نصف شب آرای آن حوزه ها جمع بندی و مشخص شد.

وحیدی خاطر نشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم از طریق صداوسیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم داده شود که در روزهای آینده شدت بیشتری می گیرد.

کد خبر 848981 منبع: ایسنا برچسب‌ها احمد وحیدی وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی