Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه  روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) منوچهر منطقی در مراسم مجازی  و آنلاین هفته پژوهش و فناوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگارامام(ره) شهرری  برگزار شد، اظهار داشت: برای داشتن یک سند حمل و نقل هوشمند، باید به یک سری مسائل و پیش زمینه‌ها هم توجه کرد، سند حمل و نقل ایران در بخش‌هایی مانند حمل و نقل ریلی و لوکوموتیوها ورود پیدا کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نصب سنسور برای اعلام وضعیت حساس لوکوموتیوها به صورت آنلاین و تعمیرات بخش حمل و نقل ریلی در حداقل زمان را از مزیت های اصلی سند حمل و نقل پیشرفته ایران عنوان کرد و افزود: در بخش سخت افزاری نیز به دنبال نرم افزاری شدن رفتیم و با انجام دو پروژه بزرگ، درصدد اتصال پذیری حمل و نقل هوشمند و حمل و نقل یکپارچه هستیم.

منطقی ادامه داد: ما درصددیم تا سیستم عامل مشترکی در زمینه اتصال پذیری داشته باشیم تا بتوانیم به تبادل اطلاعات بپردازیم، همچنین به دنبال این امر هستیم که مزایای هوشمندسازی را نمایان کنیم که در این زمینه با هوشمندسازی تعمیرات لوکوموتیوها در مواقع اضطراری مانند حوادث جاده‌ای و مدیریت هوشمند مصرف سوخت، گام‌های موثری را برداشته‌ایم.

این مسئول با اشاره به میزان موفقیت ایران در هوشمندسازی حمل و نقل عمومی افزود: هوشمندسازی موضوعی جدید است که حدود یک دهه پیش در جهان مطرح شده است، به دلیل اهمیت این موضوع، تمامی کشورهای جهان در این عرصه ورود پیدا کرده اند و در یک منطقه از کشورشان به صورت پایلوت در حال اجرای آن هستند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: صنعت و دانشگاه ۲ مجموعه ناهمگون هستند به طوری که دانشگاه به عنوان محیط زیست علمی، به دنبال تحقیقات دانشی است و این تحقیقات را به صورت دانش‌های جدید ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین صنعت از دانش دانشگاه‌ها در راستای تولید محصول استفاده می‌کند، برای ارتباط صنعت با دانشگاه تلاش های زیادی صورت گرفته است اما همواره باید مجموعه های واسطه تحت عنوان دفاترانتقال فناوری وجود داشته باشند؛ این دفاتر متناسب با نوع فناوری هر مجموعه صنعتی، مجموعه‌ای خاص را تعریف ‌می‌کند.

منطقی یادآور شد: نباید منتظر باشیم که صنعت به دنبال دانشگاه برود، چرا که در کشور ما صنایع وجود ندارد بلکه کارخانه‌هایی داریم که روی مسائل فناوری تسلط کافی ندارند و دارای حامی خارجی هستند. خوشبختانه با فضای جدیدی که در جهش تولید ایجاد شده است می‌توانیم به جای مراجعه به خارج از کشور، به دانشگاه‌ها رجوع کنیم. پیشنهاد ما به دانشگاه‌ها ایجاد یک پایگاه در صنعت بوده است.

این مسئول اظهار داشت: نمونه موفق ارتباط صنعت و دانشگاه را می‌توانیم با طرح های بازسازی واگن های قطار در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ببینیم که با ایجاد یک تحول در زمینه حمل و نقل ریلی از نوع هوشمند، بسیار موفق عمل کرده است.

منطقی با اشاره به برگزاری استارتاپ ها و رویدادهای مختلف از سوی واحد یادگار امام خمینی(ره) در زمینه فعالیت‌های ریلی مدرن، ابراز کرد: در اولین نمایشگاه ریلی در سال ۹۷، هشت ایده انتخابی واحد یادگار امام در راه آهن به کار گرفته شد که زمینه ایجاد مرکز نوآوری بود.

وی اضافه کرد: با ایجاد ارتباط در سطح دانشگاه و صنعت، از جمله مزایای ارتباط با صنعت و دانشگاه است که واحد یادگار امام خمینی(ره) با برقراری ارتباط عالی با دانشگاه فنی کلن آلمان، زمینه های تغییر و تحول در مباحث حمل و نقلی را فراهم کرده است. ما می‌توانیم موانع موجود را با استفاده از راهکارهای بین‌المللی مشترک حل کنیم.

منطقی از جمله فرصت های واحد یادگار امام قرار گرفتن در محدوده بزرگترین کارخانه مترو سازی خاورمیانه با تولید سالانه یکهزار و ۲۰۰ واگن در حوزه حمل و نقل ریلی درون شهری دانست و گفت: در توسعه زیر سیستم ها و یکپارچه سازی، مسائل فنی متعددی مطرح است که دانشگاه آزاد می‌تواند در این حوزه به شدت موثر واقع شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دانشگاه و بخش واگن‌سازی تهران، می‌تواند سبب شکل‌گیری مرکزی در زمینه طراحی واگن‌ها شود؛ واگن‌های قطارها بعد از گذشت ۵۰ سال از رده خارج می شوند لذا می توانیم سیستم های مدرن و هوشمند را در آن‌ها پیاده‌سازی کنیم. ما می‌توانیم قوای محرکه و سیستم‌های مختلف بهینه سازی را در آن‌ها انجام دهیم و از تفکر طراحی در راستای راحتی مسافر وعملکرد بهینه واگن‌ها استفاده کنیم.

دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) در ابتدای اتوبان تهران - قم، روبروی حرم مطهر امام خمینی(ره) واقع شده است و دارای ۲۳ هزار دانشجو در ۲۰۷ گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در هفت دانشکده مصوب است.

۲۵ آذر تا یکم دی ماه هفته پژوهش نامگذاری شده است.

برچسب‌ها هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار کنکور یادگار امام خمینی واحد یادگار امام حمل و نقل ریلی امام خمینی ره سند حمل و نقل دانشگاه آزاد واگن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران