Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از اخذ مجوز اولیه تکمیل طرح‌های صنعتی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرری، نشست معرفی شهرک صنعتی شمس‌آباد و بررسی ظرفیت‌های همكاری دانشگاه با صنعت با حضور معاون، مدیران و روسای ادارات حوزه معاونت پژوهش و فناوری، مسئولان و مدیران دانشكده فنی و مهندسی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در این نشست گفت: سال گذشته کلینیک صنعت این دانشگاه در ساختمان فناوری شهرک صنعتی شمس‌آباد افتتاح شد.

رامین محمدعلی طهرانی با اشاره به اهمیت تعامل سازنده و ارتباط جدی بین دانشگاه و صنعت عنوان کرد: هدف اصلی ما حرکت در راستای دانشگاه حل مسئله، ورود اعضای هیئت علمی متخصص به صنعت، ایجاد درآمدهای غیرشهریه‌ای، ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی به صنایع، ارائه مشاوره‌های تخصصی حل مسائل و مشکلات موجود در صنعت، ورود دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مستعد به صنایع و ایجاد اشتغال برای آنها و معرفی دانشجویان برای کارورزی است.

تشریح اقدامات کلینیک صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)

وی مطرح کرد: از اقدامات کلینیک صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری می‌توان به شناسایی معضلات شهرک صنعتی شمس‌آباد مانند مشكلات مربوط به فرایندهای ساخت، تولید و عرضه، کیفیت پایین آب مصرفی شهرک، آلودگی‌های زیست محیطی، فعالیت نداشتن ساختمان‌ طب کار، کیفیت پایین غذاهای مصرفی در شهرک، نبود نیروی کار متخصص، مستهلک بودن دستگاه‌ها و ماشین‌آلات و نیاز مستمر به ارائه خدمات تعمیر و نگهداری تجهیزات، نیاز به محصولات دانش‌بنیان و نبود واحدهای R&D در برخی واحدهای صنعتی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با اشاره به بازدید اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از واحدهای صنعتی داتیس و ثمین نیروآذر جنین توضیح داد: مراحل تکمیل طرح‌هایی مانند كترینگ شهرک صنعتی، راه‌اندازی کلینیک سلامت و طب کار، مرتفع ساختن معضلات فضای سبز و فاضلاب مراحل متعددی را طی کردیم و مجوز اولیه برخی از این طرح‌ها از هیئت امنای شهرک صنعتی و دبیرخانه هیئت امنای استان تهران اخذ شده است.

طهرانی با بیان انواع مدل‌های مشارکتی اعضای هیئت علمی تبیین کرد: اعضای هیئت علمی می‌توانند با حمایت حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدیدهای میدانی و مراحل لازم را تا اخذ طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی انجام دهند و با عقد قرارداد بین واحد صنعتی و دانشگاه و قرارداد داخلی بین دانشگاه و مدیر طرح سهم مهمی در دستیابی به اهداف مورد اشاره داشته باشند.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: شهرری صنعت و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی ره شهرری اعضای هیئت علمی شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی