Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@18:45:42 GMT

طراحی و ساخت ابزار چین‌زن پارچه تولید ماسک

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۰۵۳۹

طراحی و ساخت ابزار چین‌زن پارچه تولید ماسک

مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری موفق به طراحی، ساخت و رونمایی از دستگاه چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرری، پس از راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک تنفسی توسط مرکز تحقیقات نساجی در اواخر فروردین 1399، مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری  اقدام به طراحی و ساخت دستگاه چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونمایی از این دستگاه جدید با حضور سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، رامین محمدعلی طهرانی معاون پژوهش و فناوری و جمعی از استادان، مدیران و کارکنان این واحد دانشگاهی انجام شد.

رامین محمدعلی طهرانی در حاشیه رونمایی از این دستگاه گفت: «این دستگاه با راهنمایی و نظارت رئیس مرکز تحقیقات نساجی و توسط سیدمهدی اسحاقی از کارکنان خدوم حوزه پژوهش واحد یادگار امام طراحی و ساخته شده است.»

معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بیان کرد: «این ابزار با کمترین هزینه و با تکیه به توانمندی‌ها و امکانات موجود این واحد دانشگاهی ساخته شده است.»

طهرانی با تأکید بر کیفیت بالای ماسک‌های تولیدی مرکز و استقبال مصرف‌کنندگان از آن افزود: «مرکز تحقیقات نساجی آمادگی دارد تا این دستگاه را برای سایر کارگاه‌های تولید ماسک، طراحی و اجرا کند.»

مکانیزمی که فرایند تولید ماسک را تسریع می‌کند

علی پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری هم اظهار کرد: «این مکانیزم جدید، فرایند تولید ماسک را تسریع کرده و کیفیت آن را نیز بهبود می‌بخشد.»

وی ادامه داد: «ابزار چین‌زن (فولدر) قبل از دستگاه ترموفیوزینگ قرارگرفته و پارچه‌ای که از رول باز می‌شود را چین زده و پلیسه می‌کند.»

پیروی گفت: «پارچه مورد استفاده برای تولید ماسک از نوع بی‌بافت پنج‌لایه SSMMS (اسپان‌باند/ملت-بلون) از جنس پلی‌پروپیلن با گرماژ 25 گرم‌ برمترمربع است که پس از سه‌لا شدن، چین‌زنی، فیوزینگ و برش، به‌همراه کش قیطان دوخته شده و پس از استریل‌شدن در دستگاه اتوکلاو، بسته‌بندی و آماده می‌شود.»

استفاده از امکانات دانشگاه واحد یادگار امام(ره) برای ساخت دستگاه چین زن

سیدمهدی اسحاقی طراح دستگاه چین‌‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک گفت: «این ابزار نسبت به مدل ایرانی مشابه، قابلیت تغییر و تنظیم اندازه پلیسه را داشته و در افزایش سرعت تولید و دوخت ماسک بسیار مؤثر است.»

وی با بیان اینکه علاقه‌مند است در طراحی و ساخت مکانیزم برش اتوماتیک پارچه ماسک نیز همکاری کند، ادامه داد: «در ساخت بخش عمده‌ای از دستگاه چین‌زن از امکانات موجود در این واحد دانشگاهی استفاده شده است.»

انتهای پیام/4117/4062/

طراحی و ساخت ابزار چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) طراحی و ساخت ابزار چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) طراحی و ساخت ابزار چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) طراحی و ساخت ابزار چین‌زن (فولدر) پارچه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی ره شهرری واحد یادگار امام ره مرکز تحقیقات نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت

خبرگزاری کیودو به نقل از یک منبع ناشناس پنتاگون گفت که ایالات متحده و ژاپن به طور مشترک بیش از ۳ میلیارد دلار برای توسعه نوع جدیدی از موشک با قابلیت رهگیری تسلیحات مافوق صوت اختصاص خواهند داد. پیش بینی می‌شود این پروژه رهگیر تا دهه ۲۰۳۰ تکمیل شود. انتظار می‌رود ژاپن یک میلیارد دلار برای این منظور اختصاص دهد.

طبق گزارش ها، این برنامه در آگوست ۲۰۲۳ مورد توافق جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن قرار گرفت. موشک جدید برای سرنگونی موشک‌های مافوق صوت ورودی در طی آسیب پذیرترین مرحله پروازشان، قبل از ورود مجدد به جو از فضا، طراحی خواهد شد.

پنتاگون قبلاً گفته بود که کشتی‌های ژاپن در آینده به زودی مجهز به سیستم Aegis خواهد شد. Aegis یک سامانه آمریکایی است که برای دفاع در برابر موشک‌های بالستیک کوتاه و میان برد طراحی شده است.

پروژه رهگیر در حالی با ژاپن آغاز می‌شود که ایالات متحده در توسعه سلاح‌های مافوق صوت از روسیه و چین عقب مانده است، که شامل وسایل نقلیه و موشک‌هایی می‌شود که سریعتر از ۵ ماخ یا پنج برابر سرعت صوت حرکت می‌کنند.

نیکی ریویو سال گذشته گزارش داد ژاپن با هدف مقابله با تهدیدات احتمالی چین، روسیه و کره شمالی در حال برنامه ریزی برای تولید موشک جدیدی است که قادر به رهگیری موشک‌های بالستیک و سایر تسلیحات مافوق صوت خواهد بود و تولید آزمایشی آن در سال ۲۰۲۳ آغاز شد و تا سال ۲۰۲۷ به ناوگان هوایی ژاپن وارد خواهد شد.

ژاپن همچنین سال گذشته میلادی ۴۰۰ موشک کروز آمریکایی تاماهاک خریداری کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • ببینید | بارش باران سیل‌گونه در اتوبان یادگار امام تهران
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)