Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به تشریح ویژگی‌های ممتاز «اولین همایش ملی زن مسلمان ایرانی در آیینه الگوی پیشرفت پنجاه ساله» پرداخت‌.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید قاضی‌مغربی در «اولین همایش ملی زن مسلمان ایرانی در آیینه الگوی پیشرفت پنجاه ساله» که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام‌ خمینی(ره) شهرری برگزار شد، اظهار کرد: این همایش چند ویژگی خاص دارد که یکی از آن ویژگی مکانی است، اینجا در جوار حرم امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ویژگی دیگر، ویژگی زمانی است که در ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین در آستانه یوم الله ۲ اسفند ۹۸ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود‌.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و رئیس همایش زن مسلمان ایرانی با بیان اینکه این همایش فرهنگی و پژوهشی است، گفت: مدیریت این همایش از صدر تا ذیل توسط بانوان انجام شده است و این ویژگی ممتاز دیگر این همایش محسوب می‌شود؛ در موضوعات مختلف زنان باید همایش ویژه زنان برگزار شود و جا دارد که به صورت جدی این مسئله را دنبال کنیم.

قاضی‌مغربی خاطرنشان کرد: واحد یادگار امام خمینی(ره) در حوزه زنان نقش مهمی را دنبال می‌کند و مجتمعی ویژه بانوان به عنوان حامی مادران را در این واحد راه‌اندازی کرده‌ایم که برای رشد و تعالی زنان برنامه‌های گسترده‌ای داریم.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی زن مسلمان تعالی زنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام واحد یادگار امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان هرمزگان، مشکل بیش از پنجاه ساله بالغ بر ۷ هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم، رفع شد.

سابقه مسأله «اسناد رفسنجان قشم» به دهه چهل شمسی و اصلاحات ارضی مربوط می‌شود که طبق آن، اسناد اراضی کشاورزان منطقه قشم توسط دفترخانه‌ای در رفسنجان کرمان صادر شد اما در فرآیند تعیین ابعاد و مشخصات اراضی منطقه قشم، مشکلاتی پیش آمد. از سوی دیگر بسیاری از افراد سودجو سندهای جعلی به اسم سند رفسنجان ساخته بودند به طوری که اگر همه آن سندها، کنار هم قرار می‌گرفت، میزان املاک سنددار، دو برابر مساحت قشم می‌شد.

بر همین اساس، محدوده اسناد موسوم به رفسنجان در قشم تعریف نشده و به همین دلیل تعارضات متعددی به وجود آمده و پرونده‌های زیادی تشکیل شده که این موضوع موجب کاهش ثبات مالکیت در جزیره قشم شده بود.

در همین راستا، با پیگیری‌های مجدانه دستگاه قضائی و مشخصاً سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین سازمان منطقه آزاد، استانداری و ادارات جهاد و منابع طبیعی، مشکل بیش از پنجاه ساله بالغ بر ۷ هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم، رفع شد و طی مراسمی با حضور رئیس قوه قضائیه، به صورت نمادین اسناد تک‌برگ حدنگاری شده این اراضی به ۵۰ نفر از بزرگان و پیشکسوتان اهل تسنن و اهل تشیع قشم، اهدا شد.

رئیس قوه قضائیه در آئین واگذاری اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم بعد از ۵۱ سال اظهار کرد: از همه مردم عزیز قشم که به واسطه اینکه اسناد این اراضی چند دهه با مشکل مواجه بود عذرخواهی می‌کنم و از تمام مسؤولان در بخش‌های مختلف که برای واگذاری اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم، اقدامات و پیگیری‌های متعددی را انجام دادند، قدردانی به عمل می‌آورم.

قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز در این آئین اظهار کرد: فرآیند صدور اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم در ریل قرار گرفته و به زودی همه این اسناد تعیین تکلیف خواهند شد.

وی اختلافات مردم با یکدیگر بر سر اسناد، عدم دارا بودم ارزش افزوده‌ی این اسناد و همچنین متزلزل بودن ثبات مالکیت در جزیره قشم را از جمله مشکلات اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم دانست و گفت: چنانچه این مشکل در سالیان گذشته مرتفع می‌شد، به میزان قابل توجهی شاهد کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی بودیم.

کد خبر 6095477

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • امام (ره) به ایران و ایرانی و اسلام هویت داد