Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید نجف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره کارکردهای دفتر خدمات کسب‌وکار راه‌اندازی شده در شهرک صنعتی شمس‌آباد اظهار کرد: از یک سال گذشته جلسات و اقدامات متعددی با مدیران شهرک‌های صنعتی برای انتقال تجارب صنعت به دانشگاه و انتقال دانش کاربردی به صنعت صورت گرفته تا ارتباط دانشگاه و صنعت متحول و بازتعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکات بسیاری در اثنای این جلسات مطرح و افقی برای ترمیم ارتباط صنعت و دانشگاه ترسیم شد. پس از بررسی‌ها معلوم شد که صنعت نیازمند آموزش‌هایی است که باید دانشگاه پاسخگوی آن باشد و دانشگاه نیز نیازمند تجارب و آموزش‌های مهارتی و کاربردی است که هم‌افزایی صنعت را می‌طلبد.

مدیر برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) بیان کرد: در گام نخست نیازهای آموزشی هر دو ساختار با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های کاربردی تا حد قابل‌قبولی رفع شد و این روند تاکنون نیز ادامه دارد. گام دوم همکاری‌ها و ارتباطات دانشگاه و صنعت تأسیس و راه‌اندازی کلینیک تخصصی کسب‌وکار بود تا بدین واسطه نیازهای صنعت از نزدیک شناسایی شود.

نجف‌پور با اشاره به لزوم بازتعریف در رشته‌های تحصیلی و راه‌اندازی رشته‌های و دوره‌های مورد نیاز صنعت، عنوان کرد: از چالش‌های اصلی که باید در کلینیک کسب‌وکار واحد یادگار امام خمینی(ره) پیگیری شود، بازنگری در رشته‌های تحصیلی و تربیت دانش‌آموختگانی با اولویت صنعت و خلاء‌های کشور است.

وی ادامه داد: بسیاری از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی به دلایل مالی و بعضاً به دلیل مقیاس کاری کوچک، فاقد دفاتر تحقیق و توسعه هستند. کلینیک کسب‌وکار واحد یادگار امام خمینی(ره) با بهره‌گیری از اساتید دانشگاهی متخصص و مشارکت صاحبان صنایع، خدمات تحقیق و توسعه متناسب با مقیاس کاری واحدهای صنعتی ارائه خواهد داد.

مدیر برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) دفتر کلینیک کسب‌وکار را پلی میان چالش‌های صنعت و توانمندی‌های دانشگاه تلقی کرد و گفت: واحدهای فناور و ایده‌پردازان دانشگاه نیز دستاوردهای مطلوبی در سال‌های اخیر داشته‌اند که می‌توان به کمک این دفتر و به پشتوانه واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه به فکر تجاری‌سازی و ارائه آن به صنایع بود.

نجف‌پور با اشاره به تسریع تعاملات دانشگاه و صنعت ذیل کلینیک کسب‌وکار، تصریح کرد: شناسایی و ورود به چالش‌های آموزشی و پژوهشی صنایع، ارائه مشاوره‌های کسب‌وکار و تولید ازجمله مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این دفتر به‌شمار می‌رود.

وی درباره لزوم توانمندسازی دانشجویان و زمینه‌سازی اشتغال آن‌ها از طریق دفتر کلینیک کسب‌وکار، خاطرنشان کرد: از این پس دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی خود به این دفتر مراجه خواهند کرد و براساس تفاهم‌های شکل گرفته با شهرک صنعتی شمس‌آباد دانشجویان این دوره را در واحدهای صنعتی شهرک سپری می‌کنند. در اثنای بازدیدها و جلسات با مدیران صنایع، موضوع معرفی دانشجویان برتر به صنعت جهت به‌کارگیری و جذب آنها نیز مطرح شده و این مقوله در دفتر کلینیک کسب‌وکار پیگیری می‌شود.

مدیر برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: برگزاری رویدادهای فناوری و استارت‌آپ ویکند با مشارکت صنایع و شناسایی دانشجویان خلاق و ایده‌پرداز یکی از مهم‌ترین کارکردها و مأموریت‌های کلینیک کسب‌وکار است. باتوجه به کارنامه درخشان واحد یادگار امام خمینی(ره) در برگزاری رویدادهای فناوری در حوزه مختلف به‌ویژه حمل‌ونقل، این آمادگی وجود دارد تا از ایم پس رویدادهای چالشی مشترک با صنایع نیز برگزار شود.

انتهای پیام/

358 / 167 کلینیک کسب و کار دانشگاه آزاد یادگار امام کلینیک کسب و کار شمس آباد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلینیک کسب و کار دانشگاه آزاد یادگار امام برگزاری رویدادهای فناوری شهرک های صنعتی دانشگاه و صنعت واحدهای صنعتی راه اندازی کسب وکار شمس آباد نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد