Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد یادگار، آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید در نوبت صبح و عصر با حضور سعید قاضی مغربی رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان در سالن ورزشی شهدای مدافع حرم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

در ابتدای این نشست سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید گفت: فصل جدیدی در زندگی شما رخ داده و سبک و سیاق زندگی دانشجویی با دانش آموزی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما دانشجویان مدیران آینده این کشور هستید و نباید نسبت به محیط اطراف خود بی تفاوت باشید و باید برای این زمان برنامه ریزی کنید.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری خطاب به پدران و مادران حاضر در جلسه گفت: تغییر مقطع همواره با مشکلات فراوانی روبه رو است و افت تحصیلی امری عادی محسوب می شود اما استمرار آن غیر طبیعی بوده و در این زمان مواظبت و پیگیری شما باید بیش از پیش باشد.

وی تصریح کرد: دانشجویان عزیز در انتخاب دوست بسیار دقت کنند چرا که افرادی که وارد دانشگاه می شوند با افکار و عقاید مختلف هستند؛ بنابراین بهترین مشاور ها ، اولیاء و استادان دانشگاه هستند.

قاضی مغربی با اشاره به سخنی از امام علی (ع) افزود: دانشگاه محل تفکر، تامل و اندیشیدن است؛ از زمان جوانی خود برای فراگیری علم و دانش نهایت استفاده را ببرید و با استادان خود تعامل و همکاری داشته باشید.

وی تاکید کرد: انتظار ما رعایت اخلاق عمومی و حرفه ای، حساسیت در نوع حجاب و پوشش، سخت کوشی، تشویق یکدیگر به کسب علم و صرف وقت مناسب برای مطالعه است.

قاضی مغربی با بیان این مطلب که دانشگاه محل تولید علم و کسب دانش است و دانشجویان باید نسبت به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور حساس باشد اما سیاسی کاری نکند گفت: در کرسی های آزاد اندیشی شرکت کرده، عقاید خود را به بحث بگذارید و از آرمان های خود دفاع کنید، به موضوعات دانشگاه و محل تحصیل خود اهمیت دهید تا باعث بالابردن سطح اعتبار مدرک تحصیلی خود شوید، با عضویت در انجمن های علمی مهارت کار گروهی خود را بیشتر کنند.

در ادامه امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار در سخنان خود ضمن تشریح وظایف و ساختار معاونت آموزشی خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی ما برنامه ریزی، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی در همه مقاطع و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی، تصمیم گیری درباره مسائل آموزشی، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزش و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنان و نیز امور مربوط به استادان است.

احمری نژاد گفت: اصطلاح دانشجوی موفق به فردی اطلاق می شود که در محیط دانشگاه فعال و کوشا باشد و در کنار آموزش های منطبق با سرفصل به کسب مهارت های لازم کاربردی رشته تحصیلی خود بپردازد و تحقیق و مطالعه را صرفاً به شب امتحان موکول نکند.

سید محمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد یادگار هم با اشاره به اینکه این معاونت تمام تلاش خود را به منظور کاهش دغدغه های مالی دانشجویان به کار خواهد برد اظهار کرد: دانشجویان با مراجعه به اداره حسابداری دانشجویی و همچنین صندوق رفاه دانشجویی می توانند از انواع وام های کوتاه مدت، میان مدت، وزارت علوم و وام بدون بهره بانک مهر اقتصاد ایران استفاده کنند و به نوعی مشکلات شهریه خود را مرتفع سازند.

رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار نیز نخستین گام این واحد دانشگاهی را تمرکز بر نسل سوم دانش و حرکت به سوی دانشگاه حل مسأله عنوان کرد و افزود: با تلاش‌ بسیار سعی کردیم دانشگاه را به سمت شناسایی مشکلات جامعه سوق دهیم و با توجه به توانمندی‌های ممکن معضلاتی را که کشور با آن روبه‌رو هست، مرتفع سازیم؛ در این راستا این واحد دانشگاهی به عنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل کشور انتخاب شده است. با همکاری و قرارداد با"شرکت حمل و نقل ریلی رجا" از طریق دانشجویان این دانشگاه موفق به بازسازی کامل یک دستگاه واگن آلمانی شدیم و حرکت های جدیدی را در این راستا آغاز کردایم.

وی افزود: معاونت پژوهشی با ۱۱اداره، حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان، دفتر امور پژوهشی، مرکز رشد، باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، ارتباط توسعه فناوری و ارتباط با صنعت، مرکز تحقیقات آمایش سرزمین، مرکز تحقیقات نساجی، مرکز اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، کتابخانه و انتشارات علمی آماده هرگونه همکاری پژوهشی با دانشجویان است.

شهرام علم معاون فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار نیز طراحی اردوهای جهادی، زیارتی و سیاحتی با ارائه تسهیلات ویژه، برگزاری کارگاه ها و سخنرانی های فرهنگی، انجام امورات مربوط به تخفیفات شهریه، نقل و انتقالات دانشجویی، برگزاری جلسات کمیته انضباطی به منظور رسیدگی به شکایات دانشجویان،تخلفات در امتحانات را از جمله وظایف معاونت تحت امر خود بیان کرد.

تهمینه دانیالی رئیس دانشکده ابوالفتوح رازی (ویژه خواهران) گفت: آموزش یک مرد آموزش یک شخص بوده و آموزش یک زن آموزش یک خانواده است و هدف از تاسیس این دانشکده ایجاد فضای برای خواهران و مادران عزیز است تا در کنار ایفای نقش مادری و همسری به تولید علم و اندیشه بپردازند.

گفتنی است، در پایان این جلسه معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداختند.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری سعید قاضی مغربی دانشجویان ورودی جدید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشجویان ورودی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا یکی از مهم‌ترین عناصر قدرت نرم راهبردی آن به شمار می‌روند. نقش دانشجویان و اساتید تنها به کسب علم محدود نمی‌شود، بلکه بیشتر به شخصیت‌سازی و جوانه زدن تمایلاتی می‌رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند. این همان چیزی است که جرقه‌های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت احمد القطامین، تحلیلگر سیاسی اردن است که در پایگاه خبری«راهبرد معاصر»منتشر شده است:

وقتی صحبت از نقش دانشگاه ها در زندگی اجتماعی هر کشوری می شود، از بستری تعاملی صحبت می شود که در آن دو عنصر علم و اندیشه با هم ارتباط تنگاتنگ دارند و در نتیجه لوکوموتیوی را تشکیل می دهند که جامعه را هدایت می کند و آن را در جنبه های مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.


وقتی از نقش دانشجویان و اساتیدشان در زندگی جوامع صحبت می‌کنیم، در واقع وارد دنیایی پیچیده و به هم پیوسته می‌شویم که تأثیر آن در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فکری گسترده است. دانشگاه‌ها فقط مراکز آموزش نیستند، بلکه قطب‌های حیاتی ای هستند که بر توسعه جوامع تأثیر می‌گذارند و اجتماع حول محور آن شکل می‌گیرد.

تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند


دانشجویان تنها افرادی نیستند که از اساتید خود دانش دریافت می کنند، بلکه آنها نیروی محرکه راهبردی برای تحول هستند که با دریافت آموزش و پروراندن مهارت ها، قادر به تجزیه و تحلیل موضوعات، ابداع راه حل ها و بکارگیری آنها در محیط می شوند.

می توان گفت، نقش دانشجویان و اساتید دانشگاه تنها به کسب علم محدود نمی شود، بلکه بیشتر به شخصیت سازی، تقویت ارزش ها و جوانه زدن تمایلاتی می رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند و به شکل گیری مواضع اخلاقی در زمینه موضوعات اساسی مطرح شده کمک می کند.


این در واقع همان چیزی است که جرقه های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است. تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند.


نخبگان سیاسی آمریکا که دوره های طولانی هژمونی صهیونیست ها بر مؤسسات آمریکایی به دنبال سرکوب اعتراضات بودند، اکنون شاهدند دانشگاه های آمریکا با نهایت قدرت به محلی برای مبارزه با صهیونیست ها تبدیل شده اند و نمی توانند جلوی این حالت غیرقابل کنترل را بگیرند. دانشگاه های آمریکا یکی پس از دیگری به جنبش اعتراضی می پیوندند و ماهیت و وحدت شعارهای مطرح شده به وسیله دانشجویان از تمام خطوط قرمز تعیین شده به وسیله طبقه سیاسی حاکم در آغاز جنبش مردمی فراتر رفته است.


این شعارها از درخواست آتش بس در غزه و تسهیل دسترسی به کمک های بشردوستانه به شعارهای صریح در محکومیت صهیونیسم و نژادپرستی و توقف جنایت ها و نسل کشی های رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تظاهرات دانشگاهیان باعث افزایش ترس میان نخبگان سیاسی حاکم بر آمریکا شده است و با توسل به زور شروع به تهدید و ارعاب کرده اند.


 وقایع آمریکا ساعت به ساعت متشنج می شود. تیم‌های پلیس و سرویس‌های امنیتی به کمپ‌های معترضان در بسیاری از دانشگاه‌ها حمله کرده، به محوطه‌های دانشگاهی یورش برده و صدها دانشجو و استاد دانشگاه را به شیوه‌ای بسیار خشن و تحقیرآمیز دستگیر کرده اند.


در این مرحله نخستین حلقه‌های قدرت نرم دانشگاه‌ها شکسته شد و به نظر می‌آید آمریکا از نظر اخلاقی در برابر جهانیان در حال سقوط است. شاهد صحنه‌هایی هستیم که از صحنه های هجوم حامیان دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی عجیب و توهین‌آمیز نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است